Ring til os på +45 98 57 15 00

Varmepumpe

Salg & montering af varmepumper i Randers og Hobro

Investér i energibesparende opvarmning af boligen

Ønsker du at opvarme din bolig på en mere energivenlig måde? Så er en varmepumpe måske den rette løsning for din bolig. Himmerland VVS Tech monterer varmepumper i Randers, Hobro og Nordjylland. Vi har stor viden samt erfaring på området og er VE-godkendte indenfor blandt andet varmepumper.

Der findes følgende typer varmepumper:

  • Luft til vand
  • Luft til luft
  • Jordvarme

Rådgivning & montering af varmepumper

Vi står selvfølgelig klar til at rådgive og vejlede om, hvilken der passer til netop din bolig. Vores varmepumper er velegnede til alt fra mindre sommer- og fritidshuse, til store villaer og industribygninger. En varmepumpe kan både bruges til opvarmning af huset og dets brugsvand. Det er et godt og miljørigtigt alternativ til andre typer opvarmningskilder, da varmepumper kan give store besparelser på energiregningen med helt op til 50%. (Den estimerede besparelse kan vi hjælpe med at beregne).

Vi demonterer og bortskaffer din gamle varmepumpe

Ved køb af en varmepumpe hos Himmerland VVS Tech, hjælper vi gerne med demontering og bortskaffelse af det eksisterende varmeanlæg, montering af varmepumpen samt idriftsættelse. Derudover står Himmerland VVS Tech naturligvis også klar med råd og vejledning i hele anlæggets levetid.
Vi går ikke i kompromis med kvalititeten. Vi sørger altid for at udføre et godt stykke arbejde, så vores kunder bliver tilfredse.

Få mere information om vores service

Søger du efter varmepumper i Hobro eller Randers og ønsker du at vide mere og evt. få et uforpligtende tilbud på din varmepumpe? Så tøv ikke med at kontakte os. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 98 57 15 00 eller sende os en mail på info@himtech.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi kommer til dig i og omkring Hobro, Randers og Nordjylland.

Vi ser frem til at høre fra dig.