Ring til os på +45 98 57 15 00

Gasinstallation

Gasservice i Randers, Aalborg, Viborg og omegn

Søger du et kompetent og pålideligt VVS-firma til gasservice? Himmerland VVS Tech tilbyder gasservice primært i Randers, Hobro, Aalborg, Viborg og omegn, men kører også gerne ud i resten af Nordjylland og i Midtjylland. Vi har den fulde VVS autorisation VFUL – og særlig godkendelse på gasområdet GFSA.

Gasservice for private og erhverv

Trænger din gasinstallation til at blive opdateret eller udskiftet, ja så er vi klar med vores ekspertise. Hos Himmerland VVS Tech har vi mange års erfaring indenfor opstart, installation, fejlfinding og service af alle typer gaskedler og gasforbrugende apparater, lige fra køkkenudstyr til store procesanlæg. Vi tilbyder også salg og montering af varmepumper.
Vi går aldrig i kompromis med kvalititeten. Vi sørger altid for at udføre et godt stykke arbejde, så vores kunder bliver tilfredse. Hos os vil du altid få den bedste service og rådgivning.

Kontakt os for at høre mere

Søger du efter gasservice nær Randers, Viborg og Aalborg og ønsker du at høre mere om vores gasservice, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Så tøv ikke med at kontakte os.  Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 98 57 15 00 eller sende os en mail på info@himtech.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så kan vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med service og gasinstallationer.

Vi ser frem til at høre fra dig.