Ring til os på +45 98 57 15 00

Energi

Alt indenfor energi

Solceller
Solceller er lig med grøn energi. Der er mange penge at spare for dig på sigt på elregningen og så er det tilmed godt for miljøet, hvor CO2-udslipptet reduceres markant. Et solcelleanlæg kan levere strøm ved hjælp af solenergien, som er ren og gratis energi. I tillæg til det kan du med den nuværende lovgivning få lov til at anvende direkte i din stikkontakt.

Energivejleder
Vi tilbyder energieftersyn af dit hus eller virksomhed. Der er mange penge at spare ved at skifte til energirigtige produkter, uanset om det er vand, varme eller sanitet.

Solvarme
Inden for miljøvenlighed bliver solvarme et stadigt vigtigere område. Derfor har vi specialiseret os i montering, installation og service af solvarmeanlæg.

Solvarmeanlægget består af udendørs solfangere med en varmtvandsbeholder inde i huset.

Varmepumpe – luft og jordvarme
Vi har stor erfaring med installation af både luft til luft varmepumper, luft til vand, og vand til vand (jordvarme) pumper.
Vi har et stort udvalg af brugsvandspumper, cirkulationspumper og centralvarmepumper.

Biobrændsel
Biobrændsel er grøn energi.
Hvor de fossile brændstoffer som olie, gas og kul er med til at øge drivhuseffekten, vil hver kWh, der konverteres til bioenergi, være med til at reducere den. Samtidig kan fyring med træpiller, korn og skovflis give dig en besparelse på op til 50 % på din varmeregning.